8 de febrer de 2012

Omplim la plaça Sant Jaume!La Plataforma03BCN ha fet difusió i ha participat en la concentració del dia 8 de febrer, a la plaça sant Jaume, convocada pel Col·lectiu d'educadores i educadors de les Escoles Bressol i els Espais Familiars de l'Ajuntament de Barcelona. Aquesta concentració multitudinària ha estat un exemple més del desacord de la comunitat educativa, i de la ciutadania, davant les intencions de l'equip de govern de canviar el model educatiu que cohesiona la xarxa d'escoles bressol públiques de la ciutat.
Des de tots els barris de la ciutat, arriben famílies amb cotxets, treballadors i treballadores de les escoles bressol, veïns i veïnes i multitud de persones per defensar el model educatiu de l'etapa 0-3 a Barcelona.
També es va fer entrega de les més de 25.000 signatures recollides del "Manifest en defensa de l'escola bressol pública  i els serveis complementaris de l'Ajuntament de Barcelona", una iniciativa del Col·lectiu d'educadores i educadors de les EBM i els Espais Familiars de Barcelona.
La plaça ha estat plena malgrat el fred siberià d'aquests dies.
La concentració ha estat un èxit!!

Notícia BTV
Notícia EL PAÍS